Avaleht

Vallo Toomla

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Massitseenide režissöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissööri I assistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Režissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2015 "Kontakt" Mängufilm Režissöör
2014 "A ja B" Teleseriaal Tõivet
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Massitseenide režissöör
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Walter
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2013 "Olga" Tudengifilm
Mängufilm
Mees
2012 "Marionett" Tudengifilm Ilmateadustaja
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Toimetaja
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Režissööri assistent
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Idatuuled vinguvad " Tudengifilm
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Abitööline
2011 "Peidetud sellesse filmi" Tudengifilm Georg
2011 "Põrgu Jaan" Tudengifilm Toimetaja
2011 "Tehnopol - IDEA" Tudengifilm Mentor
2010 "Jope" Tudengifilm Hannes
2010 "Lihtsalt üks surm" Tudengifilm Režissöör Juss
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Toimetaja Matuseline
2010 "Protsess" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Saatana Vodevill" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Vana Saab" Tudengifilm Muusik
2009 "Anna ja Krukoljev" Tudengifilm
2009 "Hommik pärast eilset" Tudengifilm Vincent
2009 "Koolja" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Väike puust linn" Tudengifilm Kristjan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm