Avaleht

Vallo Toomla

Vallo Toomla

Režissöör Vallo Toomla on sündinud 8. aprillil 1983. aastal. Õppinud Tartu ülikoolis teoloogiat ning Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežiid (2008-2012). Mänginud Tartu Üliõpilasteatris.

Lähemalt: Inimene peab õppima ennast tundma. Intervjuu Vallo Toomlaga ...

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissööri I assistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Režissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2015 "Kontakt" Mängufilm Režissöör
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Massitseenide režissöör
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Walter
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2013 "Olga" Tudengifilm
Mängufilm
Mees
2012 "Marionett" Tudengifilm Ilmateadustaja
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm