Avaleht

Vallo Toomla

Vallo Toomla

Režissöör Vallo Toomla on sündinud 8. aprillil 1983. aastal. Õppinud Tartu ülikoolis teoloogiat ning Balti Filmi- ja Meediakoolis filmirežiid (2008-2012). Mänginud Tartu Üliõpilasteatris.

Lähemalt: Inimene peab õppima ennast tundma. Intervjuu Vallo Toomlaga ...

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissööri I assistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Režissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2015 "Kontakt" Mängufilm Režissöör
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Massitseenide režissöör
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Walter
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Mees
2012 "Marionett" Tudengifilm Ilmateadustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm