Avaleht

Ela Tomson

Vaata ka Ela Unt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Terapeut" Dokumentaalfilm Idee
2014 "Koguja" Dokumentaalfilm Stsenarist
1997 "Õpetaja" Dokumentaalfilm Stsenarist
1995 "Mineviku heli" Dokumentaalfilm Stsenarist
1994 "Kes on kes Eestis. Kalle Kulbok" Dokumentaalfilm Stsenarist
1994 "Kes on kes Eestis. Merle Karusoo" Dokumentaalfilm Stsenarist
1994 "Kes on kes Eestis. Urmas Ott" Dokumentaalfilm Stsenarist
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Stsenarist
1983 "Ehitaja" Dokumentaalfilm Stsenarist
1980 "20 päeva Indias" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm