Avaleht

Rainer Tomik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm II operaator
1981 "Mis on Kotkas kõige parem?" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1981 "Teaduse ohver " Telemängufilm II operaator
1980 "Pulmapilt" Mängufilm Operaatori assistent
1979 "Haapsalu 700-aastane" Filmikroonika Operaatori assistent
1979 "Jaan Toominga uued lavastused Vanemuises" Filmikroonika Operaatori assistent
1979 "Külaline " Tudengifilm Operaatori assistent
1979 "Seemnevilja ettevalmistusest kevadkülviks Rakvere rajoonis" Filmikroonika Operaatori assistent
1979 "Sireen" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1978 "Ärge tapke vihmaussi" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm