Avaleht

Vladimir Tomberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kas mõistab järeltulev sugu ..." Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Operaator
1950 "Nõukogude Eesti" Dokumentaalfilm Režissöör
1949 "Riiklik teater Estonia" Filmikroonika
Muud liigitused
Operaator
1949 "Taassündinud tehas" Dokumentaalfilm Režissöör
1948 "1. mai" Filmikroonika Operaator
1948 "Algas heinatöö" Filmikroonika Operaator
1948 "Algas jooksukross" Filmikroonika Režissöör
1948 "Esimene kolhoos Eestis" Muud liigitused Režissöör
Operaator
1948 "Esimene valiklõikus" Filmikroonika Operaator
1948 "Hoolitsus Isamaasõjas langenute orbude eest" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm