Avaleht

Rain Tolk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kopli liinid. Võõrustab viimane kupleelaulja" Mängufilm
Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Konsultant
2017 "Litsid" Teleseriaal Härra Tamm
2017 "Merivälja" Teleseriaal Kaabus Mees
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Hugo
Noor Raivo
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Režissöör
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Režissöör
Monteerija
2016 "Kala-kala" Mängufilm
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Miku Tähn, luuletaja
2015 "Borders" Mängufilm Baari omanik
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Režissöör
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Varas
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Priit
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2012 "Allveelennud" Mängufilm hääled
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Toomas
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
Rain Tolk
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2010 "Taevalaul" Animafilm Postiljon
2009 "Pangarööv " Mängufilm Teller pangas
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Kleine Wille
2008 "Kuraditõestus" Tudengifilm Pastor
2008 "Radikaal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Saladused" Teleseriaal Režissöör
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Hipi
2007 "Sügisball " Mängufilm Literaat Mati
2006 "Tühirand" Mängufilm Kaasprodutsent
Stsenarist
Mati
2004 "Kurat tuleb sauna" Mängufilm episoodiline roll
2004 "Surm Veneetsias" Tudengifilm Produtsent Reporter
2004 "Vali kord " Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Idee
Teksti autor
Teksti lugeja
Tolk
2002 "Welcome to Estonia" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Tolk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm