Avaleht

Siiri Timmerman

Siiri Timmerman on sündinud 26. oktoobril 1972 Tallinnas. 1991–92 tudeeris ta Soomes Lärkkulla Folkhögskola's multimeediat, 1996–2001 jätkas õpinguid Tallinna Pedagoogikaülikooli filmi ja video õppetooli juures dokumentalistika erialal. Samal Rein Marani juhendatud kursusel õppisid ka Kristiina Davidjants, Raimo Jõerand, Andres Maimik, Anri Rulkov ja Arbo Tammiksaar. 1997–98 viibis Timmermann täiendõppel Lõuna-Koreas, esmalt Kyung Hee ülikoolis (korea keele kursus), seejärel Han Yangi ülikoolis (filmi ja video õppetool). Kursusetööna valmis dokumentaalfilm "Teisel pool Himaalajat" (2000).

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Etüüd palvest" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Franka" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2001 "Üheotsapilet" Tudengifilm Režissöör
Operaator
2000 "Teisel pool Himaalajat" Tudengifilm Režissöör
Operaator
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Tingimustega Tallinnas" Tudengifilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm