Avaleht

Taavi Teplenkov

Taavi Teplenkov

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Konstantin Päts
2017 "Igitee " Mängufilm Kinnivõtja
2017 "Talvelugu" Animafilm Rätsep (hääl)
2016 "Elu enne elu" Animafilm (hääl)
2015 "Keeris" Teleseriaal Karl Looren
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm (hääl)
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Silvia
2015 "Takso" Teleseriaal Vanaema
2013 "Kolm" Tudengifilm Robert
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm