Avaleht

Helen Ehandi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Pank " Teleseriaal Kostüümikunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Grimeerija assistent
2017 "Merivälja" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2015 "Elas kord" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Hall" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Grimeerija
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm