Avaleht

Teet Taumi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Direktori asetäitja
1993 "Suflöör " Mängufilm Direktori asetäitja
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Direktor
1988 "Tartu Katseremonditehas" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1988 "Tartu Katseremonditehas" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1986 "Tallinna Kalatööstuslik Merekool" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1985 "Mesila suguvõsa I kokkutulek, Lümandu-85" Operaator
1984 "Individuaalõmblusvabrik Lembitu" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1979 "Edisoni disko" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1978 "Neli sammu" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Kombineeritud võtete operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm