Avaleht

Tambet Tasuja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Monteerija
2002 "Müütide mäss" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Valga-Tallinn-Valga " Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Kodanik - riigi alus" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Kodanik-riigi alus" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2000 "Merepääste Eestis" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Silmad" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Kodukoht Kullamaa " Dokumentaalfilm Režissöör
1998 "Sõber või vaenlane? " Dokumentaalfilm Režissöör
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Heliinsener

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm