Avaleht

Tambet Tasuja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Monteerija
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Monteerija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Monteerija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Monteerija
2017 "Armastus..." Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Igitee " Mängufilm Monteerija
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Sangarid " Mängufilm Monteerija
2016 "Ema" Mängufilm Monteerija
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Monteerija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Monteerija
2015 "1944" Mängufilm Monteerija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Monteerija
2015 "Tashi Delek!" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Off-line montaaž
2015 "Vehkleja" Mängufilm Monteerija
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Ma ei tule tagasi" Mängufilm Monteerija
2014 "Sokurovi hääl" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Monteerija Madrus Sidorov
2013 "Kertu" Mängufilm Monteerija
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Monteerija
2012 "Deemonid" Mängufilm Monteerija
2012 "Kastis" Mängufilm Monteerija
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Monteerija
2012 "Tšernobõli samuraid" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Idioot" Mängufilm Monteerija
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Monteerija
2011 "Rotilõks " Mängufilm Monteerija
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm