Avaleht

Ilmar Tamre

Ilmar Tamre

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Noblesse oblige" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1989 "Roheline soov" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1988 "Papa Carlo teater" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1988 "Tööd ja tegemised" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1987 "Magus planeet" Animafilm Nukutegija
1987 "Sõda" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1986 "Aisopose rebane" Animafilm
Muud liigitused
Nukutegija
1986 "Elujõgi" Animafilm Nukutegija
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1986 "Kevadine kärbes" Animafilm Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm