Avaleht

Arbo Tammiksaar

Arbo Tammiksaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Lavatööline suvetuuril
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Režissöör
Juhendaja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2006 "Tabamata ime" Mängufilm Režissöör
2004 "Kurat tuleb sauna" Mängufilm Kurat
2002 "Teine Arnold" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Magusad unelmad" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2000 "Verehapnik" Tudengifilm Operaator
1999 "Anton " Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm