Avaleht

Margus Tammik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Plakatikunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Plakatikunstnik
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2018 "Mõned tähelepanekud armastuse kohta" Tudengifilm Graafiline disainer
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Plakatikunstnik
2017 "Alberti leiutamine" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Plakatikunstnik
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Graafiline disainer
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Graafiline disainer

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm