Avaleht

Eik Tammemäe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Režissööri I assistent
2014 "Jaani öö" Tudengifilm Monteerija
2013 "Vanilli 2 Palli" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2013 "Viimane buss" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2012 "Fundamentum" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Mälestus armastusest" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Koddo" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Tõsikindel Jänes" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2010 "Deus ex Machina" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Üksi kaks" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Pole Hullu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm