Avaleht

Kiiri Tamm

Kiiri Tamm

Näitleja Kiiri Tamm on sündinud 7. jaanuaril 1962 Tallinnas. 1980 lõpetas ta Kingissepa 1. Keskkooli ja 1984 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri 11. lennu (kursuse juhendaja Mikk Mikiver). Töötas 1984–94 näitlejana Rakvere Teatris ja 1994–2005 Ugalas. 2005. aastast on Kiiri Tamm Ugala teatri inspitsient. Suuremad osatäitmised väljaspool teatrit on tal olnud Raul Tammeti telemängufilmis "Küljetuul" (1983), muusikafilmis "Eesti ballaadid" (1989) ja Jaan Kolbergi mängufilmis "See kadunud tee" (1990).

Elukaaslane Arvi Mägi on näitleja ja lavastaja.

(biograafia täiendamisel)

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Chateau D'Ivre" Tudengifilm Naine
2013 "Kertu" Mängufilm Aino
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Hilka
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Tüdruk
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Ulla sõbranna
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Kristiina

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm