Avaleht

Ülo Tambek

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Talupojad" Dokumentaalfilm Režissöör
1982 "Rebala kaitseala" Reklaamfilm Režissöör
1979 "100-aastane moskvalane Oskar Org" Filmikroonika Režissöör
1979 "Džuudo ja karate spetsialist Andres Lutsar ja tema kasvandikud" Filmikroonika Režissöör
1979 "EKE konstrueerimisbüroo Desintegraator direktor Johannes Hint" Filmikroonika Režissöör
1979 "ENSV Riikliku Sümfooniaorkestri peadirigent Neeme Järvi" Filmikroonika Režissöör
1979 "Hardi Tiidus 60-aastane" Filmikroonika Režissöör
1979 "Mustamäe teeninduspaviljoni ehitus" Filmikroonika Režissöör
1979 "Öösel hotelli Olümpia ehitusel" Filmikroonika Režissöör
1979 "Rõõmuratas " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1979 "Tagasitulek" Muud liigitused Režissöör
Stsenarist
1979 "Tapa erikooli direktor Johannes Pekri" Filmikroonika Režissöör
1979 "Teeneliste arstide Adda ja Leonhard Mardna kuldpulmad" Filmikroonika Režissöör
1979 "Viljandi rajooni Paala kolhoosis" Filmikroonika Režissöör
1978 "Evald Kree 60-aastane" Filmikroonika Režissöör
1978 "Karikaturist Otto Krusten - 90" Filmikroonika Režissöör
1978 "Koprauurija ja jahindusbioloog Nikolai Laanetu" Filmikroonika Režissöör
1978 "Lihtsalt kindral" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Merineitsi" Filmikroonika Režissöör
1978 "Pärnu laadal" Filmikroonika Režissöör
1978 "Passioon" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Sportlik Tallinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Tallinn" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1977 ""Põrgupõhja uus Vanapagan" katkend lavastusest" Muud liigitused Režissöör
1977 "Akrobaatikaring APS ja selle juhendaja Enn Loo" Filmikroonika Režissöör
1977 "Anton Hansen Tammsaare mälestussammas - kuhu?" Filmikroonika Režissöör
1977 "Eesti Energia inseneride leiutis" Filmikroonika Režissöör
1977 "Eestis kasvatatakse põldvutte" Filmikroonika Režissöör
1977 "Einari Koppel" Muud liigitused Režissöör
1977 "Fotokunstnikud grupist BEG" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm