Avaleht

Alice Talvik

Alice Talvik

Vaata ka Alice Ader

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Mardi isa naine
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Daufa omanik
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Proua From
1982 "Šlaager " Mängufilm TV-režissöör
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
Aerofloti kassapidaja
1981 "Keskpäev" Telemängufilm Naabritädi
1981 "Lumelinn" Muusikafilm Teksti lugeja
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Anne Hollman
1977 "Eesti Tele-raadio" Dokumentaalfilm Diktor
1977 "Vabaõhukontsert" Muusikafilm Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm