Avaleht

Tõnu Talpsep

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "1652" Tudengifilm Vana mees
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Üheksavägised" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Põdra kuningriik" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Sundasunik" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Reekviem laululuigele" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Pesupäev ehk väike linnuaabits" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Terra silvestris" Populaarteaduslik film Operaator
2001 "Heinaloom" Mängufilm Konsultant
2000 "Ööbiku saladus" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Mahtra 140" Tudengifilm Operaator
1997 "Toonela lind. Must-toonekurg" Dokumentaalfilm Operaator
1995 "Elu sinu ümber" Dokumentaalfilm Operaator
1994 "Kandlekuusk" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Operatsioon "Lagrits"" Dokumentaalfilm Operaator
1991 "Inimene ja koduloom" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Mets" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Zoo -Tallinn" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "See tüütu herilane" Dokumentaalfilm Operaator
1987 "Ühe järve lugu (Võrtsjärv)" Populaarteaduslik film Operaator
1986 "Elulõim" Dokumentaalfilm Operaator
1985 "Varjuelu" Dokumentaalfilm Operaator
1984 "Ilus on maa" Dokumentaalfilm Operaator
1984 "Lahemaa Rahvuspark" Muud liigitused Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm