Avaleht

Ivar Taim

Operaator Ivar Taim on sündinud 10. juulil 1988. aastal. Ta on õppinud Balti filmi- ja meediakoolis operaatori erialal ning saanud magistrikraadi Norra filmikoolist. 2012. aastal pälvis Ivar Taim Püha Jüri Preemia (Jüri Sillarti stipendium), mida antakse õppivale filmitegijale eesmärgiga tähistada õppeedukust, pühendumist, jumalikku annet või meeskonnatöö oskust.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2017 "November " Mängufilm Operaatori II assistent
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Operaatori I assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Konsultant
B-kaamera operaator
2015 "1944" Mängufilm Värvimääraja
Operaatori assistent
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Must alpinist" Mängufilm Digitaalne järeltöötlus
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Värvimääraja
Operaatori assistent
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Operaatori I assistent
Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm