Avaleht

Aljona Suržikova

Aljona Suržikova

Režissöör Aljona Suržikova on sündinud 6. jaanuaril 1982. aastal. Ta on omandanud bakalaureusekraadi Tallinna Ülikooli telerežii erialal ja magistrikraadi St. Peterburi Riiklikus Kino ja Televisiooni Ülikoolis filmirežii erialal. Aljona dokumentaalfilmid on osalenud edukalt festivalidel ning olnud kino- ja telelevis.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Aktuaalne Narva" Dokumentaalfilm
Filmikroonika
Režissöör
2014 "Poissmees ja Volga" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Suur-Sõjamäe" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2011 "Laulev Nadežda" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Mehed" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2010 "Töölise portree" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Miss Robinson" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2007 "Sügisball " Mängufilm Dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm