Avaleht

Andrus Eelmäe

Andrus Eelmäe

Näitleja Andrus Eelmäe sündis 27. juulil 1956 Pärnus näitlejate Lembit Eelmäe ja Herta Elviste pojana. Töötas 1975–98 Vanemuise näitlejana (biograafia täiendamisel).

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Ametkonna boss
2015 "Vehkleja" Mängufilm
2013 "Naabriplika" Teleseriaal kirikuõpetaja Viktor Kosar
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Näitleja
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Ruudi Sults
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Ruudi Sults
1979 "Mees ja mänd" Telemängufilm tütre peigmees
1977 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Telemängufilm
Muud liigitused

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm