Avaleht

Aivo Spitsonok

Režissöör ja produtsent Aivo Spitsonok on sündinud 10. juunil 1971. aastal. Õppis 1988-1993 Tallinna Tehnikaülikoolis ehitust. 1998. aastal lõpetas Tallinna Pedagoogikaülikoolis telerežii eriala, lisaerialaks kultuurimänedžer. Olnud 1994. aastast ETVs mitmete saatesarjade reporter, operaatori ja režissööri assistent ning režissöör, samuti Kanal 2 seriaali "Armastuse kahur" montaažirežissöör.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Kuumad naised vabast tahtest" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2009 "Maailmameister" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2006 "Lehmakauplemine" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2005 "Inemiste piir" Dokumentaalfilm Režissöör
2005 "Loodushoiust Eestis" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2005 "Metsavennad voodi ees" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2004 "Rändeteede ristumispaigas" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Lõhering" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Valga-Tallinn-Valga " Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Põlismets - põline vara" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm