Avaleht

Taavi Eelmaa

Taavi Eelmaa

Näitleja Taavi Eelmaa on sündinud 15. juunil 1971. aastal Tallinnas, näitleja Aleksander Eelmaa perekonnas. Ta lõpetas 1996. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 17. lennu, mida juhendas Kalju Komissarov. Aastatel 1996-2002 töötas Taavi Eelmaa Draamateatris, alates 2002. aastast on ta Von Krahli Teatri näitleja. Peale eduka teatritöö on ta üles astunud ka mitmes mängu- ja lühifilmis, tuntumad neist on Veiko Õunpuu lavastatud „Tühirand", „Sügisball“ ja „Püha Tõnu kiusamine". Taavi Eelmaa tööd on hinnatud palju kordi, sh Kultuurkapitali stipendium „Ela ja sära“ 2008; Eesti Ekspressi kultuuri Aastapreemia 2008 – ”Igikestva dekadentliku tundlikkuse eest laval ja filmis”; „Hää Film 2007” – Aasta ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Jeesus näitab sulle teed kiirteele (tootmises)" Mängufilm
2018 "Pank " Telemängufilm Pille isa
2018 "Portugal " Mängufilm Aare
2017 "November " Mängufilm Ints
2017 "Taasta side" Tudengifilm Vello
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Pontu
2015 "Teekond Ussinuumajani" Dokumentaalfilm Mees (hääl)
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Kohtunik
2013 "Ühendav usk" Dokumentaalfilm Diktor
2012 "Puhastus" Mängufilm Jaan Berg

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm