Avaleht

Aleksander Eelmaa

Aleksander Eelmaa

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm (Hääl)
2017 "Säde" Tudengifilm Vanaisa
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Viktor / Viki (Arturi äi)
2012 "Viimane trubaduur" Tudengifilm Jakob
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Indreku isa
2011 "Rotilõks " Mängufilm Kristiina isa
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Sass
2010 "Vahetus" Mängufilm
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Kaupo Rooger
2007 "Kinnunen " Mängufilm Piirivalvur, Õie isa

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm