Avaleht

Marili Sokk

Marili Sokk

vaata ka Marili Toome

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Teofrastus" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Animaator
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Animaator
Nukutegija
2016 "Tühi ruum" Animafilm Animaator
2015 "Pulmamäng" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Animaator
Monteerija
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2014 "Tantsitaja" Animafilm Režissöör
Kunstnik
Monteerija
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Animaator
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm