Avaleht

Katrin Sipelgas

Katrin Sipelgas

Kunstnik Katrin Sipelgas on sündinud 5. augustil 1978. aastal. 1996 lõpetas ta Elva Gümnaasiumi XII llennu ja 2001 Eesti Kunstiakadeemia.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kunstnik
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2017 "Sangarid " Mängufilm Kunstnik
2015 "Must alpinist" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Puhastus" Mängufilm Kunstnik
Platsi administraator
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Kunstnik
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Kunstniku assistent
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Kunstnik
2008 "Rambikramp" Mängufilm Režissöör
Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm