Avaleht

Anneliis Simm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Tagasitulek" Tudengifilm Direktor
1974 "Kihnu naine" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "Vaarao sõjavägi" Dokumentaalfilm Direktor
1973 "Igavene tuli" Muusikafilm Direktor
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Direktor
1971 "Noor pensionär" Telemängufilm Direktor
1971 "Teatriöö" Muusikafilm Direktor
1970 "Agu Sihvka annab aru" Telemängufilm Direktor
1970 "Duett-duell" Muusikafilm Direktor
1970 "Kuningalaul" Muusikafilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm
  • Eesti Film 100