Avaleht

Anneliis Simm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Tagasitulek" Tudengifilm Direktor
1974 "Aastaring" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "Arne Oidi laulud" Muusikafilm Direktor
1974 "Kihnu naine" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "On meie keskel suvi" Muusikafilm Direktor
1974 "Vaarao sõjavägi" Dokumentaalfilm Direktor
1973 "Igavene tuli" Muusikafilm Direktor
1973 "Vana valss" Muusikafilm Direktor
1972 "Mängivad Vikerlased" Muusikafilm Direktor
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm
  • Filmiarhiiv