Avaleht

Margo Siimon

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Monteerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Monteerija
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Monteerija
2017 "Tagurpidi" Tudengifilm Režissöör
2016 "Kellapid" Teleseriaal Monteerija
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Monteerija
2016 "Sihtpunkt - olla õnnelik" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Lained ja võnked" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm