Avaleht

Moonika Siimets

Moonika Siimets

Stsenarist ja režissöör Moonika Siimets on sündinud 7. mail 1980. aastal Tartus. Ta õppis 1987 - 1999 Tartu Forseliuse Gümnaasiumis ja seejärel 2000 - 2002 Tartu Ülikoolis eesti kirjandust ja rahvaluulet. 2002. aastal astus ta Tallinna Ülikooli audiovisuaalkunsti osakonda režii erialale, mille bakalaureuseõppe lõpetas 2006 cum laude, tudeerides vahepeal Erasmuse programmi raames semestri Inglismaal University of Central Lancashire`s filmi- ja audiovisuaalse meedia osakonnas. 2010. aastal täiendas Siimets end Los Angeleses USAs ameerika kirjaniku, näitlejanna ja stsenaristika guru Judith Westoni meistriklassides “Script analyses and rehearsal techniques” ja “Acting for directors”. 2011. aastal jätkas ta mängufilmi režii õpinguid Balti Filmi-ja Meediakooli magistrantuuris.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Seltsimees laps (tootmises)" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm Režissöör
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Salme saladus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Moekoer" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Maailmameister" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Rambikramp" Mängufilm Klapp
2008 "Tere! Mina olen Tom" Mängufilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm