Avaleht

Moonika Siimets

Moonika Siimets

Stsenarist ja režissöör Moonika Siimets on sündinud 7. mail 1980. aastal Tartus. Ta õppis 1987–1999 Tartu Forseliuse Gümnaasiumis ja seejärel 2000–2002 Tartu Ülikoolis eesti kirjandust ja rahvaluulet. 2002. aastal astus ta Tallinna Ülikooli audiovisuaalkunsti osakonda režii erialale, mille bakalaureuseõppe lõpetas 2006 cum laude, tudeerides vahepeal Erasmuse programmi raames semestri Inglismaal University of Central Lancashire`s filmi- ja audiovisuaalse meedia osakonnas. 2010. aastal täiendas Siimets end Los Angeleses ameerika kirjaniku, näitlejanna ja stsenaristika guru Judith Westoni meistriklassides Script analyses and rehearsal techniques” jaActing for directors”. 2011. aastal jätkas ta mängufilmi režii õpinguid Balti Filmi-ja Meediakooli magistrantuuris. Moonika Siimets on töötanud Eesti ...

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Juured" Dokumentaalfilm Režissöör
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm Režissöör
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Salme saladus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Moekoer" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Maailmameister" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Rambikramp" Mängufilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm