Avaleht

Heini Drui

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2008 "Spe Fretus - lootusele tuginedes" Dokumentaalfilm Stsenarist
2003 "Horizon 2003" Reklaamfilm Režissöör
2002 "Lennuliiklusteeninduse ABC" Reklaamfilm Režissöör
2001 "Siberi õpetaja" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2000 "ABF" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Eesti Muusikaakadeemia" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Onako" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Teerajajad" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Tulekummardajad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1998 "Endla vaikus" Dokumentaalfilm Režissöör
1994 "Vene linn - Tallinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1993 "Eesti piir" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1993 "Üritaja" Dokumentaalfilm Režissöör
1990 "Ja eestlased said rõõmsaks" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "… ja naised" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Kauplus Sõnajalg" Reklaamfilm Režissöör
1989 "Kemppi keevitusaparaat" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1989 "Televiisorid Raduga-51TU ja 315D, magnetofon Majak-240S" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
Helikujundaja
1988 "Koos me naerdes algasime" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Rock´i ristteel" Dokumentaalfilm Režissöör
1988 "Värvimuusikaseadeldis Elektroonika" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Kauplus Dünamo Tallinnas" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Lend üle mägede" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Mänguasjade remont" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Massandra" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Meenutus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Stsenarist
1986 "Artist" Dokumentaalfilm Režissöör
1986 "Filmifestivali peaauhind Leida Laiuse - Arvo Iho filmile "Naerata ometi"" Filmikroonika Režissöör
Teksti autor
1986 "Fotoaparaat Kiiev-60 TTL" Reklaamfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm