Avaleht

Andrés Joaquin Sendino

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Tundras muutusteta" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "6 tundi" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Afanassi" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Dreamland Queens" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Polaarrütmid" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Rahvuslik sport" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Elluastujad" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Naeratavad naised" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Tuleproov" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Aednik" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm