Avaleht

Elo Selirand

Elo Selirand

Telerežissöör Elo Selirand on sündinud 9. juulil 1975 Tallinnas. 1993 lõpetas ta Gustav Adolfi Gümnaasiumi prantsuse keele eriklassi ja 1998 Tallinna Pedagoogikaülikooli kultuuriteaduskonna esimese lennu telerežii erialal (diplomitööna valmis ETVs telelavastus "Tuulearmuke"). Elo Selirand töötas 1993–1996 Eesti Raadio ajaviiteprogrammi toimetajana, 1993–94 helioperaatorina, 1992–93 noortesaadete toimetajana, 1996–2000 ETV Teleteatris režissööri assistendina ja 2002 samas projektijuhina. 2003. aastast on ta Eesti Rahvusringhäälingu režissöör. 

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Režissöör
2016 "Georg Udukübara aaria" Teleseriaal Režissöör
Monteerija
2013 "Ühendav usk" Dokumentaalfilm Režissöör
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
2012 "Vigala vürts" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Stsenarist
II režissöör
2008 "Taarka " Mängufilm Stsenarist
Režissööri I assistent
2007 "Georg " Mängufilm Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm