Avaleht

Mati Schönberg

Mati Schönberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Helioperaator
2008 "Valli baar" Dokumentaalfilm Helioperaator
2007 "Kümme isamaa kõnet" Dokumentaalfilm Helioperaator
2005 "Naine saarelt" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2005 "Ukse taga" Mängufilm Helirežissöör
2004 "Ring" Mängufilm Helirežissöör
2003 "Perebisnes" Mängufilm Helirežissöör
2002 "Igaviku seisukohalt" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Monteerija
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Helikujundaja
2002 "Leida lugu" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm