Avaleht

Kai Schönberg

Kai Schönberg

vaata ka Kai Suuna

Töötas Tallinnfilmis monteerijana 1954–1980.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Monteerija
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Monteerija
1978 "Köpeniki kapten" Animafilm Monteerija
1977 "Linnutee tuuled" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Monteerija
1975 "Indrek " Mängufilm Monteerija
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Monteerija
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Monteerija
1974 "Sillerdav päev" Dokumentaalfilm
Muusikafilm
Monteerija
1973 "Hei, kelgule!" Muusikafilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm