Avaleht

Raimond Schönberg

Raimond Schönberg

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Helirežissöör
1985 "Alevimaastikud" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1985 "Bande " Mängufilm Helirežissöör
1985 "Kivised oodid. Jaak Soans 1985 " Dokumentaalfilm Helirežissöör
1984 "Reekviem " Mängufilm Helioperaator
1983 "Kesk voogavat balli " Muusikafilm Helirežissöör
1982 "Teisikud" Muusikafilm
Telemängufilm
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm