Avaleht

Tarvo Schmeimann

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Poomioperaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Poomioperaator
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Poomioperaator
2017 "Pihtimus" Mängufilm Poomioperaator
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Helioperaatori assistent
Sünkroontaustad
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Helimonteerija
Poomioperaator
2015 "Elas kord" Tudengifilm Poomioperaator
2015 "Stromka" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm