Avaleht

Peeter Sauter

Peeter Sauter

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Kurvits Lootuse tänavalt" Dokumentaalfilm Toimetaja
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2010 "Nagu kärbeste sumin" Dokumentaalfilm Toimetaja
2009 "Emumäe Eedi ja Lobi küla Kristjan" Dokumentaalfilm Stsenarist
2009 "Maestro" Dokumentaalfilm Toimetaja
2008 "Must Peeter" Mängufilm Toimetaja
Kirjandusliku alusteose autor
2008 "Silla alla" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2008 "Valli baar" Dokumentaalfilm Stsenarist
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Stsenarist
2007 "Nuga " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm