Avaleht

Virve Sarapik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1990 "Surmamõrsjad" Animafilm Kunstnik
1987 "Eine murul" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1985 "Hüpe" Animafilm Animaator
1985 "Kerjus" Animafilm Animaator
1985 "Laululood" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Kolmnurk" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Varastati auto" Animafilm
Muud liigitused
Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm