Avaleht

Jüri Sandre

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Henrik Visnapuu üheteistkümnes kiri" Dokumentaalfilm Helioperaator
2008 "Masingu maastikud: Tõuseb tume puu täis kollaseid tiibu " Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Masingu maastikud: Surm on öömaja põllul " Dokumentaalfilm Helioperaator
2004 "Masingu maastikud: Inimesepoeg valgel laeval " Dokumentaalfilm Helioperaator
1993 "Kodust punaste pihlade all - Kalju Lepik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Mälestus sinistes kildudes. Bernard Kangro" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm Helirežissöör
1991 "Aken aja liikumisse. Viivi Luik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1991 "Artur Taska" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1991 "Sagadi" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm