Avaleht

Heleri Saarik

Heleri Saarik

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Üheshingamine" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Režissöör
Stsenarist
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Režissööri assistent
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Režissöör
2008 "Eriti just hommikuti" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Stsenarist
Režissööri assistent
Inimene tänaval
2007 "Kinnunen " Mängufilm Klapp
2007 "Klass " Mängufilm Monteerija assistent
2007 "Puhata ja mängida" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm