Avaleht

Kaisa Selde

Kaisa Selde

Näitleja Kaisa Selde on sündinud 8. jaanuaril 1987. aastal. 2005. aastal lõpetas ta Tallinna Reaalkooli, aastatel 2008–2009 õppis Barcelona Teatriinstituudis füüsilise teatri erialal ning aastal 2011 lõpetas Turu Kunstiakadeemia nukukunsti erialal. Alates 2011. aastast töötab NUKUs.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Õigus õnnele" Mängufilm
2017 "Litsid" Teleseriaal Ellen Saidla
2016 "Kellapid" Teleseriaal Veroonika
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Stjuardess
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kaisa
2013 "Diana ja linn" Tudengifilm Diana
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Brita
2013 "Puberteet" Tudengifilm Ave
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal Katre

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm