Avaleht

Zane Dirina

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Postcards from Tallinn" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2009 "Positive Negative" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2008 "Armastuse lugu" Tudengifilm Tüdruk
2008 "Fiktsioon" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2008 "Pimekohting" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Toimetaja
Direktor
2007 "Banana split" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2007 "Küpsis" Tudengifilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm