Avaleht

Igor Ruus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Kolmkümmend aastat hiljem" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Konstantin Pätsi mälestussamba avamine Tahkurannas" Filmikroonika Operaator
1989 "Kulinaariavabrikud" Reklaamfilm
Muud liigitused
Operaator
1989 "Otepää Vabadussõja ausamba taasavamine" Filmikroonika Operaator
1989 "Pahupidi" Mängufilm Operaatori assistent
1989 "Plakatinäitus "Originaal 89" Tallinna Kunstisalongis" Filmikroonika Operaator
1989 "Tartu vangla veresauna mälestuseks" Filmikroonika Operaator
1988 "Eesti keelest, meelest ja kakskeelsusest" Filmikroonika Operaator
1988 "Pikett poliitvangide vabastamiseks" Filmikroonika Operaator
1988 "Raamatukogu kaablikraavi kaevamine" Filmikroonika Operaator
1988 "Rahvusraamatukogu uue hoone valmimine" Filmikroonika Operaator
1988 "Vernanda" Mängufilm II operaator
1987 "Vaatleja " Mängufilm II operaator
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm II operaator
1985 "ENSV kunstimeistrite kontsert" Muusikafilm
Telemängufilm
II operaator
1985 "Jaht" Dokumentaalfilm Operaator
1984 "29 minutit Ülo Õunaga" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1984 "Eesti Laskurkorpuse 27. polgu kunagistel lahinguteedel" Filmikroonika Operaator
1984 "Harmi 8-klassilise kooli automudelismiring" Filmikroonika Operaator
1984 "Looduskaitsekuu: supelrandade puhastamine" Filmikroonika Operaator
1984 "Mitme kandiga Õun" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1978 "Jaanipäev" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1978 "Neli sammu" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Operaatori assistent
1978 "Turismirada metsas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm