Avaleht

Hando Runnel

Hando Runnel

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Talupojad" Dokumentaalfilm Stsenarist
1987 "Exegi monumentum" Dokumentaalfilm Stsenarist
1985 "Exegi monumentum" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
Teksti lugeja
1984 "Imeline nääriöö" Animafilm Stsenarist
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Autor
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Autor
1975 "Juhan Liivi lugu" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Stsenarist
1973 "Eesti kalendrilaulud" Muusikafilm Stsenarist
1970 "Varastati Vana Toomas " Mängufilm
Muusikafilm
Autor
1969 "Leelo" Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm