Avaleht

Atte Henriksson

Atte Henriksson

Soome operaator Atte Henriksson (s 19.05.1988) on Eesti loodusfilmide juures tegev olnud 2008. aastast, kui tuli Riho Västriku produktsioonifirmasse praktikale. Eestis töötab koos Joosep Matjusega, kellega neil on 2015. aastal asutatud ühine produktsioonifirma WildKino.

Atte isa Jan Henriksson on Soome loodusfilmioperaator, kelle osalusel valminud filmid on Euroopa festivalidel palju auhindu võitnud.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Operaator
2017 "Jaanipäev" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2015 "Konnade tee" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Värvimääraja
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Järv ja linn" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm