Avaleht

Paul-Eerik Rummo

Paul-Eerik Rummo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Surmamõrsjad" Animafilm Stsenarist
1988 "Üks pilk Betti Alverile" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti lugeja
1983 "Trammivasikas" Animafilm Stsenarist
1979 "Kõrboja peremees " Reklaamfilm Stsenarist
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm Stsenarist
1979 "Poiss ja liblikas" Animafilm Stsenarist
1976 "Suvi " Mängufilm Stsenarist
1975 "Tantsib Tiit Härm" Dokumentaalfilm Stsenarist
1974 "Värvilind" Animafilm Stsenarist
1973 "Lend" Animafilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm