Avaleht

Eve Gutmann-Valme

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Rain (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Mihkel " Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Portugal " Mängufilm Kostümeerija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kostüümikunstnik
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm